Matador Top 3 bijproducten

Matador Ocean Gold

Matador Ocean Gold

Als Matador iets nieuws op de markt brengt, moet het ook echt een verbetering zijn. Anders beginnen we er niet aan. Al enige tijd zijn we aan het testen met een nieuw mineraal / grit mengsel. Alles in 1 dus, zodat u slechts 1 emmer nodig hebt om de gehele minerale behoefte van de duiven af te dekken. We zochten naar de beste ingrediënten op calcium gebied. Daarnaast een diverse mengeling van schelpen en roodsteen. Het roodsteen is toxinevrij ( bevat geen giftige stoffen) en wordt met dit garantiecertificaat afgeleverd. Ook hebben we pyriet toegevoegd aan de samenstelling.

Pyriet is een edelgesteente met een hoog ijzergehalte. Het helpt de lever te ontgiften, versterkt de bloedcirculatie, verhoogd de natuurlijke weerstand en zorgt voor mooie droge mest. Daarnaast hebben we uitgebreide voedingsstoffen, vitamines, zaden en lecithine toegevoegd voor een perfecte opname van deze waardevolle stoffen. En zo ontstond MATADOR OCEAN GOLD.  

Matador Ocean Gold past perfect bij de Matador voeders. U heeft dus niets anders meer nodig om uw duiven optimaal door de rui te krijgen. Tijdens de kweek zorgt Matador Ocean Gold voor een perfecte groei van de jongen. Ook voor de oude en jonge duiven en tijdens de vliegperiode is de Ocean Gold de juiste aanvulling.

Gebruik: het is niet de bedoeling om de bakken maar vol te gooien met deze waardevolle mineraal en gritmengeling. Door de hoogwaardige samenstelling is Ocean Gold erg zuinig in gebruik. Dagelijks een klein handje per 10 duiven is al voldoende voor een optimaal resultaat. Tip: strooi Ocean Gold in de voerbak en doe het voer er bovenop. De duiven eten dan eerst het voer en ontdekken daarna de Ocean Gold mineralen. Geeft u apart Ocean Gold, dan is de kans erg groot, dat de duiven liever deze mineraal / gritmengeling eten en het voer laten staan!! Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.De duiven eten werkelijk alles op. 

Vitaminen: Vit. A, Vit B, Vit. D3, Vit. E und Vit C.

 
Analytische bestanddelen:

Ruwe as 75%
Ruw eiwit 9%
Ruwe celstof 6%
Ruw vet 4,9%
Vocht 1,5%
Magnesium 0,9%
Calcium 22,9%
Fosfor 1,13%


Sporenelementen:
Jodium, Koper, Mangaan, IJzer, Selenium
 
Netto volume: 10 ltr.
Tht: 1 jaar na produktiedatum.
 

Terug
Verkooppunt in the picture

Altijd een Matador verkooppunt bij u in de buurt!