Matador assortiment duivenvoeders

Premium Super Rui

Premium Super Rui

Deze Super Rui mengeling is speciaal ontworpen voor duivenhouders, die geen bijproducten over het voer willen en geven en toch de beste zorg willen bieden aan hun duiven tijdens de rui-periode. Het is een mengeling zonder compromissen.

Waar het zeer belangrijke aminozuur methionine in vele mengeling tekort schiet, is Premium Super Rui een voer met een compleet aminozuren patroon. Daarmee is het meteen ook gelijk uniek in zijn soort.

Daarnaast is de onderlinge Omega vetzuurverhouding dankzij de toevoeging van Perillazaad in de Premium Super Rui optimaal. Hierdoor ontstaat er een super zacht nieuw verenkleed en zal de rui optimaal verlopen.

Door het hoogwaardige complete aminozurenpatroon zullen de duiven met minder voer toekunnen. Het is gelukt om een topvoer te maken die zijn weerga en zijn gelijke niet kent. Alleen grit en mineralen op het hok zijn nodig om je wedstrijdduiven van een geweldig nieuw verenpak te voorzien, helemaal klaar voor top prestaties in het volgende wedstrijdseizoen.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 15,4%
Opneembaar eiwit 8,4%
Ruw vet 12,5%
Koolhydraten 49,8%
Ruwvezels 8,0%
Kcal 3578
Omega ratio 2,6 : 1

 

Terug
Verkooppunt in the picture

Altijd een Matador verkooppunt bij u in de buurt!