Artikels en nieuws...

Op de koffie bij... Familie Herbots - Halle Booienhoven

Op de koffie bij... Familie Herbots - Halle Booienhoven

20-10-2023

Op een met regen doorweekte donderdagmiddag het seizoen doornemen met topsoigneur Geoffrey Janssens in het Vlaams Brabantse. Hij zwaait de scepter op de vlieghokken van de wereldberoemde duiven familie Herbots. Een hele verantwoording want je staat op ieder moment in de spotlights.

Gespecialiseerd van kleine halve fond tot en met de fond, en af een toe een kleine uitstap naar de zware fond. Op alle disciplines werd uitstekend gepresteerd dit seizoen. Outstanding waren de grote halve fond en fondvluchten aan het eind van het oude duivenseizoen, met meerdere top 10 nationale posities 600/700km en zelfs op de verregende Narbonne was het top 10 nationaal.
 
In Halle Booienhoven staan ondermeer de Matador mengelingen Athletic, Turbo en Start in de voorbereiding op de menukaart. De zondag wordt er 'geschoond' met Detox, een bewezen methode bij onze zuiderburen. Bij de met super klasse gevulde kweekstal wordt ondermeer Matador Superkweek gevoerd en in de huidige rui periode wordt de 'Superrui' verstrekt.
 
Namens Team Matador wensen wij de familie Herbots en Geoffrey alvast een geweldig nieuw seizoen toe.
Terug
Verkooppunt in the picture

Altijd een Matador verkooppunt bij u in de buurt!