Artikels en nieuws...

Op de koffie bij ... Cees Nagel - Den Helder

Op de koffie bij ... Cees Nagel - Den Helder

12-3-2024

In het uiterste topje van de afdeling Noord Holland behoord Cees Nagel sinds jaar en dag bij de absolute top met als specialisatie de dagfond. Let wel dagfond betekend hier tegen de Noordzeekustlijn drie vluchten van 600+ km en drie van 700+ kilometer iedere 14 dagen.
 
Prachtige series, kopprijzen en asduiven op provinciaal niveau en in nationale top vallen hier met regelmaat te vieren. Duivensport op de vierkante meter met rond de 24 koppels op totaal weduwschap op twee meter breed. De focus ligt in hoofdzaak op de dagfond en wordt de ploeg iedere twee weken gespeeld. Na de dagfond gaat de focus naar de flinke ploeg jonge duiven die ook gelijk van begin tot eind aan de tand gevoeld wordt, op wederom een relatief kleine ruimte.
 
Cees is van begin af aan een zeer succesvolle gebruiker van de Matador mengelingen en Backs producten. In de wintermaanden is het hier Premium Rust wat in de voerpotjes verschijnt. Zodra het vliegseizoen aanvangt wordt er doorgeschakeld naar het Matador systeem met Premium Start, Athletic en de Turbo Extreme in aanloop naar het inkorven. Daarnaast wordt tijdens het vliegseizoen dagelijks Glutamin via het drinkwater verstrekt ter herstel, ondersteuning en opbouw naar topvorm.
 
Namens Team Matador wensen wij Cees een geweldig dagfondseizoen 2024 toe.
Terug
Verkooppunt in the picture

Altijd een Matador verkooppunt bij u in de buurt!