Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Matador assortiment duivenvoer

Matador assortiment duivenvoer

De Matador duivenvoeders zijn samengesteld met de nieuwste wetenschappelijke kennis. Zowel de koolhydraten, eiwitten en vetzuren die zich hierin bevinden, zijn zeer zorgvuldig gekozen.

Matador duivenvoeders hebben dan ook een duidelijke eigen filosofie, waarbij niets aan het toeval is overgelaten. Over elk onderdeel is nagedacht. Daardoor kunnen de prestaties verbeteren.

Matador, de ontwikkelingen gaan door…

Matador Premium

Met deze professionele lijn kiest Matador voor zeer hoogwaardige, lichtverteerbare mengelingen die zorgen voor de meest optimale conditie voor de duif. Hierdoor wordt de duif ontlast van onnodige ballaststoffen.

Premium Detox

Op een natuurlijk manier de lever ontgiften en beschermen doe je met Premium Detox. Basis van deze unieke mengeling is een hoog percentage mariendistelzaad, zeer gekend vanwege haar unieke eigenschappen voor het opschonen van de lever.

Meer informatie >>>

Premium Detox. Geen afbeelding aanwezig.

Premium Sprinter

Sprinten is een ware kunst. Niets, maar dan ook niets mag er fout gaan. De duiven dienen regelrecht op de plank te landen en mogen geen seconde treuzelen. Dat betekent dat daar veel op getraind en geselecteerd moet worden. De duiven mogen niets te veel aan reserves hebben, anders worden ze te langzaam. Te weinig energie is dan natuurlijk ook weer funest voor het thuiskomen van de duiven. Duiven die een vlucht hebben, vliegen in het eerste uur hoofdzakelijk op koolhydraten en bloedvetten.

Meer informatie >>>

Premium Sprinter

Premium Athletic

Veel liefhebbers spelen de vitesse, midfond en vaak ook de dagfond vluchten. Dan is dit vliegvoer voor jou de beste keuze. Bij de vluchten dien je niet de kilometers als uitgangspunt te nemen, maar de vlieguren. Bij dit vliegprogramma is daarom de benodigde energie in vlieguren berekend. Dat betekent, dat dit voerprogramma en dus deze voersoorten samen ruim voldoende energie leveren. Je hoeft daar aan niets meer toe te voegen.

Meer informatie >>>

Premium Athletic

Premium Boarding Mix 4 kg emmer

Als er op een vliegveld “Boarding” wordt geroepen, dan weet je dat je moet vertrekken.

Meer informatie >>>

Premium Boarding Mix 4 kg emmer

Premium Boarding Mix

Als er op een vliegveld “Boarding” wordt geroepen, dan weet je dat je moet vertrekken.

Meer informatie >>>

Premium Boarding Mix

Premium Volièremengeling

Duiven kunnen gemakkelijk vervetten als zij geen prestaties hoeven leveren. Ook bij kweekduiven is dat het geval. Met de Volière Mengeling blijven de duiven super gezond en vetten niet aan door de juiste energie toevoer en de vele vezels.

Meer informatie >>>

Premium Volièremengeling

Premium Super Rui

Deze nieuwe mengeling is speciaal ontworpen voor liefhebbers, die liever geen bijproducten over het voer liggen geven en toch de beste zorg willen bieden aan hun duiven. Het is een mengeling zonder compromissen. Daar waar het zeer belangrijke aminozuur methionine steeds tekorten vertoont, is Premium Super Rui een voer met een compleet aminozuren patroon. Daardoor is het meteen ook uniek in zijn soort.

Meer informatie >>>

Premium Super Rui

Premium Super Kweek

Premium Super Kweek is een nieuwe mengeling zonder compromissen. Daar waar het zeer belangrijke aminozuur methionine steeds tekorten vertoont is Premium Super Kweek een kweekvoer met een compleet aminozuren patroon. Daardoor is het meteen ook uniek in zijn soort.

Meer informatie >>>

Premium Super Kweek

Premium Super Vlieg

Deze mengeling is een vliegmengeling die licht verteerbaar is en zeer graag wordt opgenomen. De specifieke samenstelling zorgt voor een betere energietoevoer en een verbranding met minder afvalstoffen. Daardoor is ze minder belastend voor het lichaam en stelt ze de duif in staat zuiniger en economischer te vliegen. Dat maakt dat ze minder vermoeid thuiskomt en veel sneller kan recupereren.

Meer informatie >>>

Premium Super Vlieg

Premium Super Start.

Steeds meer liefhebbers laten hun duiven meer kilometers maken. Er wordt meer getraind en opgeleerd. Tevens neemt het aantal duiven toe die alle weken worden gespeeld. Dat vergt de nodige aanpassingen in het voersysteem. Daarom heeft Matador hiervoor een nieuw voer ontwikkeld: Premium Super Start. Voor een super snel herstel en opschoning van het darmstelsel.

Meer informatie >>>

Premium Super Start.

Premium HE

Deze mengeling werd speciaal ontwikkeld voor de zware fond en overnachtvluchten. Premium HE wordt de laatste dagen voor de vlucht toegevoegd om zo uw duiven voldoende energie mee te geven voor onderweg.

Meer informatie >>>

Premium HE

Turbo Energy

Een koolhydraatrijke en vetrijke mengeling die de laatste dagen voor de vlucht wordt verstrekt. De koolhydraten zijn bewust gekozen en worden geleidelijk opgenomen. Ook de vetten zijn met zorg gekozen. Turbo Energy bevat een ideale Omega vetzuurcombinatie., waardoor het immuunsysteem wordt versterkt en de bevedering super glad wordt.

Meer informatie >>>

Turbo Energy

Premium Kweek Olympia

Deze vernieuwde mengeling is speciaal ontworpen voor liefhebbers, die alleen met het allerbeste genoegen nemen. Premium Kweek Olympia zorgt voor optimale groei, waardoor uw kweekkoppels vele rondes kunnen kweken en toch actief en super gezond blijven. Door de unieke samenstelling is het opneembare eiwit percentage bijzonder hoog en treedt er geen belasting op van het organisme. Hierdoor halen de duiven veel meer rendement uit de voeding. Dat levert ook een flinke besparing op in de benodigde hoeveelheid voer.

Meer informatie >>>

Premium Kweek Olympia

Premium Vlieg Jong

Het ideale vliegvoer voor de jonge duiven. Elke dag kan men dit voer in principe verstrekken. Premium Vlieg Jong is speciaal ontwikkeld en afgestemd op het vliegen met jonge duiven.

Meer informatie >>>

Premium Vlieg Jong

Premium Complete

Een mengeling voor Vitesse t/m Dagfond. De mengeling is afgestemd op het weduwnaarsspel. Gedurende de gehele week kan hetzelfde voer worden verstrekt. Ook de jonge duiven kunnen tijdens de vliegperiode dagelijks Premium Complete eten en perfect presteren.

Meer informatie >>>

Premium Complete

Premium Rui

Premium Rui is een schitterende mengeling die zorg draagt voor een optimale rui. Door de vele vetrijke zaden en de hoge eiwitkwaliteit, wordt de basis gelegd voor een super zachte en complete bevedering. Een goede rui betekent een voorsprong voor het volgende vliegseizoen. Onze vernieuwde samenstelling zorgt voor een nog betere verdeling en hogere opneembaarheid van eiwitten. Daardoor verloopt de rui makkelijker en vlotter voor onze duiven. De optimalisatie van de vetzuurverhoudingen zorgt voor een hogere weerstand en betere gezondheid wat resulteert in een perfecte rui en nieuw verenkleed.

Meer informatie >>>

Premium Rui

Premium Start

Afhankelijk van de zwaarte van de vluchten wordt deze mengeling ingezet in de eerste helft van de week. Op deze wijze wordt het lichaam perfect geschoond en tevens voorbereid voor de volgende fase. Bij lichte vluchten kan zelfs grotendeels met deze mengeling worden volstaan.

Meer informatie >>>

Premium Start

Premium Rust

Door het grote aanbod aan verschillende ruwvezels wordt in drie weken tijd het darmkanaal helemaal geschoond. en worden achtergebleven voedingsresten van de rui of kweekperiode verwijderd. Daarna kunnen de voedingsstoffen weer optimaal worden opgenomen.

Meer informatie >>>

Premium Rust

Premium Fond

Een mengeling voor het zware werk. Ideaal voor Dagfond en Overnachtfond spelers. Ook het nestspel kan met deze mengeling optimaal worden gespeeld. Premium Fond bevat een zeer hoog vetgehalte een hoger eiwitgehalte. Zo komen uw fondduiven niets tekort.

Meer informatie >>>

Premium Fond