Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Backs producten

Backs producten

Naast de voeders van Matador zorgen deze nieuwe bijproducten voor een optimale gezondheid van uw duiven. Voor de vliegperiode kunnen deze Backs producten uitstekend worden toegevoegd. Met o.a. deze geselecteerde producten is een verzorgingsschema ontwikkeld. Indien gewenst kunt u dit schema per mail aanvragen.

Backs Air

Slimme bacteriŽn. BacteriŽn en virussen worden steeds slimmer. Zij muteren en worden resistent. Daarnaast zoeken ze naar plekken in het lichaam, waar ze aan de dodende medicamenten kunnen ontkomen.

Meer informatie >>>

Backs Air

TKK Nature

TKK Nature werkt oop een natuurlijke wijze tegen het geel, luchtwegen en darmproblemen. Is er geel aanwezig, dan volgen ook vaak andere zieke verschijnselen. Het is dus zaak het geel goed onder controle te houden. Hiervoor werd Backs TKK Nature ontwikkeld. De testhokken ontdekten, dat actief geel na enkele weken bijna bewegingsloos in het lichaam werd aangetroffen.

Meer informatie >>>

TKK Nature

Backs Balance

Niet het doden van bacteriŽn en virussen staat centraal, maar het wegnemen van het voedsel voor deze pathogenen. Ontwikkelaar Aldert Hiemstra doet al ruim 30 jaar microscopisch onderzoek naar ziektes. Hij kan met recht ďde praktijk bioloogĒ worden genoemd. Naar zijn mening heeft de natuur altijd een oplossing. Voor de firma Backs werden een aantal producten ontwikkeld. Daarbij wordt op een andere wijze gewerkt dan de standaard norm. Er worden geen producten ontwikkelt, die bacteriŽn en virussen doden, maar het voedsel voor deze slechte bacteriŽn wordt weggenomen, zodat er weer een natuurlijke balans ontstaat. In het verleden is er ook veel samengewerkt met de universiteit van Wageningen.

Meer informatie >>>

Backs Balance

Ocean Gold

Ocean Gold mineralen

Meer informatie >>>

Ocean Gold

Premium Boarding Mix 4 kg emmer

Als er op een vliegveld ďBoardingĒ wordt geroepen, dan weet je dat je moet vertrekken.

Meer informatie >>>

Premium Boarding Mix 4 kg emmer

Matador Mineral

Matador Mineral is een mengsel dat uw duiven bijzonder graag eten. Het bevat alle noodzakelijke mineralen en sporenelementen. Matador Mineral bevat een hoog calciumgehalte in verhouding tot fosfor, Zo worden de tekorten die in het voer aanwezig zijn op de juiste wijze aangevuld.

Meer informatie >>>

Matador Mineral