Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Backs producten

Backs producten

Naast de voeders van Matador zorgen deze nieuwe bijproducten voor een optimale gezondheid van uw duiven. Voor de vliegperiode kunnen deze Backs producten uitstekend worden toegevoegd. Met o.a. deze geselecteerde producten is een verzorgingsschema ontwikkeld. Indien gewenst kunt u dit schema per mail aanvragen.

Matador Mineral

Matador Mineral is een mengsel dat uw duiven bijzonder graag eten. Het bevat alle noodzakelijke mineralen en sporenelementen. Matador Mineral bevat een hoog calciumgehalte in verhouding tot fosfor, Zo worden de tekorten die in het voer aanwezig zijn op de juiste wijze aangevuld.

Matador Mineral
Matador Mineral

<< Terug