Matador assortiment duivenvoeders

Premium Athletic

Premium Athletic

Veel liefhebbers spelen de vitesse, midfond plus de dagfond vluchten (100 - 700km). Dan is deze moderne vliegmengeling voor jou de beste keuze. Bij de vluchten dien je niet de kilometers als uitgangspunt te nemen, maar de vlieguren. In de Matador vliegplannen is daarom de benodigde energie in vlieguren berekend. Dat betekent, dat dit voerprogramma en dus deze voersoorten samen ruim voldoende energie leveren. Je hoeft daar geen andere zaken meer aan toe te voegen.

Premium Athletic wordt ingezet in het midden- en einde van de week en is een mengeling met een relatief hoog vetgehalte en hoogwaardig opneembaar eiwit. Matador kiest bij deze vliegmengeling voor een laag peulvrucht gehalte en een hoog omzetbare energie met een daarbij uitstekende omega verhouding.

Daar bovenop bevat Premium Athletic onder meer het hoogwaardige perillazaad en mariadistelzaad. Perillazaad is een natuurlijke ontstekingsremmer vooral voor de darmen, een natuurlijke antioxidant, weerstand verhogend en is rijk aan omega 3 vetzuur. Mariadistelzaad staat bekend om haar lever beschermende eigenschappen, zorgt voor optimalisatie van de vetstofwisseling, en bevat waardevolle omega 6 vetzuren.   

Het exacte gebruik van Premium Athletic kun je terugvinden in de voerplannen.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 14,5%
Opneembaar eiwit 7,5%
Ruw vet 9,2%
Koolhydraten 56%
Kcal 3326
Ruwvezels 5,9%
Omega ratio 3,5 : 1

 

Terug
Verkooppunt in the picture

Altijd een Matador verkooppunt bij u in de buurt!