Choose your language: Nederlands English Deutsch Vlaams Francais
Website Backs

De website van Matador gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. 

Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van Matador.

Welk schema?

Welk schema?

Welk jaarplan en duivenvoer past bij mij?

Matador duivenvoer ondersteunt u o.a. met de nieuwe jaarplannen. Daarin vindt u adviezen voor de verzorging van al uw duiven gedurende het gehele jaar. U kunt allereerst aangeven waar uw voorkeur naar uit gaat. Zodoende komt u vanzelf uit bij het vliegplan, wat het beste bij u past..

Lees de informatie en vliegschema's altijd aandachtig door. Mocht er iets niet duidelijk zijn of heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Indien u een schema wenst uit de Super Start en Super Vlieg serie, neem dan eerst contact op met de adviesdienst. Wij zorgen dan voor een perfect passend schema voor u. 


  • Ik speel alleen de snelheidsvluchten

  • Ik wil graag een eenvoudig jonge duiven vliegsysteem

    • Ik kies voor een gemakkelijk systeem voor de jonge duiven.

    • Ik leer de jonge duiven wekelijks veel op.

  • Ik speel hoofdzakelijk vitesse–halve fond -dagfond en jonge duiven

  • Ik speel het overnacht programma.